Philippe De Backer opent Computable Café

Dit artikel delen:

Wat hebben een staatssecretaris, de IT Person of the Year, het grootste security incident in België ooit én GDPR met elkaar gemeen? Ze staan allemaal op het programma op de eerste dag van het Computable Café op de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 14 maart 2018. Haal uw agenda alvast boven.

Een vakbeurs is hét moment om andere professionals en de redactie van Computable te ontmoeten en spreken. Naast deze ontmoetingsplek, zijn er diverse (kennis)sessies ingepland. Deze staan onder leiding van Computable-hoofdredacteur William Visterin. Het officiële programma wordt op 14 maart om half 12 afgetrapt door Philippe De Backer, staatssecretaris van privacy. Hij houdt een interview over privacy bij bedrijven (en de bewustwording ervan) en uiteraard ook over de nakende GDPR-wetgeving.

Aansluitend vindt een panelgesprek plaats over die nieuwe wet. Deelnemers zoals Eddy Van Der Stock (V-ICT-or) en Dimitri Maesfranckx (Datalumen) bespreken de tussenstand en geven de laatste aanbevelingen voor business en it.

Cybersecurity

In de middag blijft het security-thema nog even in het café. Om 13.30 uur kiest Marc Vael, cio bij Esko, samen met de bezoekers de meest ingrijpende security breach of incident in België ooit’. Hij bespreekt de drie meest ingrijpende security-incidenten ooit in ons land en vraagt bezoekers mee te discussiëren en te stemmen.

Dan wordt om 14.30 uur gediscussieerd over een carrière in cybersecurity. Zo brengt het tekort aan securityprofessionals een gevaar voor de hele economie. Wat is de situatie in ons land? En ook: wat moet zo’n  security professional zoal kunnen en hoe loopt zijn of haar carrièrepad? Die vragen worden besproken door de panelleden Deelnemers: Koen Burms (CyberSKool Organizer) Jan Guldentops (BA), Eddy Willems (G-Data) en Inti Deceulaer (ethical hacker).

IT person of the Year

Wat is een café zonder happy hour? In het Computable Café start deze dagelijks om vier uur. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel. Op 14 maart vindt dan ook de uitreiking van de IT Person of the Year plaats. Vorig jaar won Peter Hinssen van Nexxworks, het jaar ervoor Dominque Leroy van Proximus. De winnaar ontvangt de award in het Computable Café. Stemmen kan overigens nog tot en met 11 februari via de stemmodule. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-24T09:06:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.