Managed hosting door True

Computable zoekt Tech Startup of the Year

Aanmelden kan tot en met 28 februari

Dit artikel delen:

Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Dat wil Computable uitzoeken via een award voor Tech Startup of the Year. De winnaar wordt door een jury verkozen op de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 14 en 15 maart. Startups kunnen zich tot en met 28 februari aanmelden.

Computable verkiest dit jaar voor het eerst de Tech Startup of the Year. Dit gebeurt op 15 maart in het Computable Café op de Infosecurity.be en Data & Cloud Expo beurs in Brussels Expo. De competitie start met een aanmeldingsmodule, waar startups voorgedragen kunnen worden. Op 28 februari sluiten we de aanmeldingen af. Aanmelden hiervoor kan via de website van Computable.

Wie komt in aanmerking?

Alle jonge Belgische technologiebedrijven. En meer bepaald: startende ondernemers van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst leveren. De startup dient zijn hoofdzetel in België te hebben en officieel als bedrijf te zijn ingeschreven. Alle aanvragen zijn welkom. 

Hoe gaat het verder?

Vervolgens zal een vakjury een top-10 van startups selecteren, die op donderdag 15 maart om 14:30 uur in het Computable Café hun bedrijf mogen komen voorstellen of pitchen. Terplekke wordt, na beraadslaging van de jury, de winnaar bekendgemaakt en de award overhandigd.

Aangezien Computable uitvoerig over de startup-competitie zal berichten, kan een deelname behoorlijk wat aandacht opleveren voor zo’n Belgische startup.

Meldt u nu aan en maak kans op de titel Belgium Tech Startup of the Year.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.