Managed hosting door True

Computable Café

7 redenen om naar het Computable Café te komen

William Visterin nodigt ict’ers uit op ict-vakbeurzen

 

William Visterin

Computable opent voor een tweede keer een café tijdens de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Hoofdredacteur William Visterin geeft alvast zeven redenen om op 14 of 15 maart langs te komen. Bekijk zijn persoonlijke uitnodiging in onderstaande video.

1. Ontmoet de redactie

Een vakbeurs is hét moment om andere professionals te ontmoeten en spreken. Maar ook de redactie is aanwezig in het café.

  • De redactieleden zijn op 14 en 15 maart van 09.30 uur tot en met 17.00 uur aanwezig

2. Minister van privacy opent het café

Wie kan beter het officiële programma aftrappen, dan Philippe De Backer, minister van privacy? Hij houdt een interview over privacy bij bedrijven (en de bewustwording ervan) en uiteraard ook over de nakende GDPR-wetgeving. Aansluitend vindt een panelgesprek plaats over die nieuwe wet.

3. IT person of the Year ontvangt award

Wie wordt dit jaar de IT Person of the Year? Dat wordt in maart bekendgemaakt. De winnaar krijgt in het Computable café de award overhandigd.

4. Publiek verkiest grootste Belgische security incident

Marc Vael, cio bij Esko, kiest samen met de bezoekers de meest ingrijpende security breach of incident in België ooit. Hij bespreekt de drie meest ingrijpende security-incidenten ooit in ons land en vraagt bezoekers mee te discussiëren en te stemmen.

Bezoek het Computable Café tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo België

5. Experts houden inhoudelijke panels

Op beide dagen zijn panelgesprekken georganiseerd. Experts discussiëren onder meer over cloud computing of een carrière in cybersecurity. Op het podium zijn onder meer Dimitri Maesfranckx, Koen Burms, Jan Guldentops, Inti Deceulaer en Peter Witsenburg te vinden.

6. Startups strijden om award

Computable verkiest dit jaar voor het eerst de Tech Startup of the Year. Startups pitchen voor een vakjury, die na beraadslaging, de winnaar kiest. De winnaar ontvangt ter plekke de award en mag zich Belgische tech-startup van het jaar noemen.

7. Het is een café

Een café betekent dat u er gewoon iets kan komen drinken in een leuke (en Belgische) setting. En bij een café hoort ook een happy hour en tafelvoetbal. En natuurlijk: Belgisch bier.

Over Infosecurity.be en Data & Cloud Expo

Infosecurity.be en Data & Cloud Expo vinden gelijktijdig plaats op woensdag 14 en donderdag 15 maart in Brussels Expo. Gezamenlijk vormen zij het evenement voor it-managers en -professionals en bieden zij een beursvloer met circa honderdvijftig exposanten die een overzicht bieden van de laatste ict-toepassingen en -diensten. Daarnaast zijn er verschillende inhoudelijke sessies te volgen, gelinkt aan de thema’s: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Science & Management, Digital Workspace, IT Service Management & Control en Privacy Governance & Risk Management.

Toegang tot de beurzen is na registratie gratis. Registeren doet u hier. Voor meer informatie: www.infosecurity.be en www.dncexpo.be.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6295895). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×