Computable Café: Ict voor festivals en voetbalclubs

Dit artikel delen:
Voetbal kampioen

Met welke technologische privacy-kwesties heeft een festival als Tomorrowland te maken? En welke rol speelt ict binnen de voetbalwereld? Daar krijgen bezoekers van het Computable Café op 15 maart tijdens de gecombineerde ict-vakbeurs Infosecurity.be en Data & Cloud Expo antwoord op.

Tijdens de ict-vakbeurzen organiseert Computable voor het tweede jaar een heus café. Bezoekers kunnen hier bijvoorbeeld de redactie ontmoeten, maar er zijn ook diverse (kennis)sessies ingepland. Deze staan onder leiding van Computable-hoofdredacteur William Visterin.

Op donderdag 15 maart gaat het programma van start met een case van Tomorrowland. Computable ondervraagt Cain Ransbottyn over de privacy van het festival. Want hoe nauwkeurig is de technologie die de deelnemers bekijken? En klopt het verhaal dat als je dit jaar meer uitgeeft op Tomorrowland, je zekerder bent van je volgende ticket?

Sportcafé

Vanaf half vier wordt het café omgetoverd tot een heus sportscafé. Dan start namelijk een sessie over ict bij voetbalclubs. Want hoe bepaal je de waarde van een speler? Robert Slijk van Remiqz vertelt hoe data-analyse hierbij kan helpen.

Gelijktijdig gaat ook de happy hour van start waar een kickertoernooi wordt georganiseerd. Wie mag zich aan het eind van de dag Computable.be Kicker-Kampioen van 2018 noemen? Cafébezoekers kunnen onder het genot van een pintje meedingen naar deze titel.

Nog niet overtuigd van een bezoek aan ons Computable Café? Lees dan deze zeven redenen om naar het café te komen!

Infosecurity Belgium

Infosecurity.be en Data & Cloud Expo is een tweedaagse gecombineerde vakbeurs en conferentie op 14 en 15 maart te Brussels Expo. Naast ruim 130 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar zowel onafhankelijke als commerciële presentaties worden gegeven door it-experts. Toegang tot de beurzen is gratis. Wel is registratie noodzakelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-08T09:08:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.