Computable onderzoekt de trends in cloudadoptie

Hoe zetten organisaties cloudtechnologie in is central vraag in survey

Cloudonderzoek

Ict-vaktitel Computable wil inzichtelijk maken op welke manier organisaties in de Benelux cloudtechnologie inzetten om zo de cloudadoptietrends vast te stellen. Dit doet de vaktitel in de vorm van The Cloud Survey. Dit onderzoek wordt gehouden in samenwerking met Binx.io, onderdeel van de Xebia Groep.

Vorig jaar bleek uit The Cloud Survey dat het slechts een kwestie van tijd lijkt te zijn totdat elke organisatie gebruik maakt van cloudtechnologie. In 2018 passeerde de cloudadoptie bij organisaties de 88 procent. Van de organisaties die aangaven nog niet te werken met cloudtechnologie gaven acht van de tien aan dat ze verwachten voor 2023 aan de slag te gaan met clouddiensten.

Ook dit jaar wordt onderzocht hoe bedrijven met de cloud omgaan. Gebruiken organisatie de cloud voor infrastructuur of voor applicaties? En tegen welke uitdagingen lopen zij aan op het gebied van applicatiemigratie of het aantrekken van talent? Die vragen willen Computable en Binx.io beantwoorden via The Cloud Survey.

Computable roept alle ict’ers in de Benelux op om uiterlijk 10 maart 2019 deel te nemen aan het onderzoek. De onderzoeksresultaten worden op woensdag 20 maart om 14:30 uur bekend gemaakt in het Computable Café, dat plaatsvindt op de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo in Brussels Expo.

The Cloud Survey 2019

Doe nu mee aan The Cloud Survey 2019! Hiermee maakt u kans op een parachutesprong of een Star Wars BB-8 droid. Daarnaast kunnen deelnemers het volledige rapport gratis ontvangen. Het onderzoek is Engelstalig. 

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Infosecurity.be is in combinatie met Data & Cloud Expo dé Belgische vakbeurs op het gebied van ict-security, datamanagement en cloud computing voor ict-managers en ict-professionals. Met ruim 130 exposanten en meer dan honderd vakinhoudelijke seminaries richt het evenement zich op ontwikkelingen binnen cyber security, cloud computing, datacenter & infrastructure optimisation, data science & management, digital transformation, it service management & control,  privacy, governance & risk management, artificial intelligence, blockchain en internet of things. Registreer nu voor een gratis ticket. We verwelkomen u graag op 20 & 21 maart in Brussels expo!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-05T10:18:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.