Cybersec Europe maakt eerste sprekers bekend

Dit artikel delen:

Cybersec Europe volgt Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op.

Cybersec Europe, de opvolger van InfoSecurity, Cloud & Data Expo, maakt met onder meer Mikko Hypponen de eerste keynotes bekend. Het cybersecurityevenement vindt plaats op 11 en 12 mei in Brussels Expo.

Een combinatie van een beursvloer, een auditorium, presentaties in zogenaamde cyberhubs, een Computable Café en een Future Lab. Dat allemaal is Cybersec Europe, de opvolger van Infosecurity, Data & Cloud Expo.

Het event in Brussels Expo draait om thema’s als transformatie & automation, operational technology security, security-awareness en innovatie in Europees perspectief. Beveiliging staat dus voorop, al komen ook ruimschoots andere technologieën aan bod.

Keynotes & awards

Op Cybersec Europe staat kennisdeling centraal. Zo zijn er, naast de beursvloer met technogiebedrijven, onafhankelijke keynotes en panelgesprekken in het auditorium. Intussen zijn de eerste namen voor deze keynotes bekend. Zo zullen Mikko Hypponen, chief research officer van het Finse antivirusbedrijf F-Secure, en de Duitse 'cyberclown' Tobias Schrödel hun opwachting maken. Spoedig maken we meer sprekers bekend.

In de cyberhubs loopt verdeeld over drie theaters een onafhankelijk programma. Tijdens het event zullen op 12 mei ook de Computable Awards worden uitgereikt in het Computable Café, en dit voor IT Person of the Year, IT Project of the Year, Sociale Innovation of the Year, Start-up of the Year, een Next Generation Award en ook een Litetime Achievement Award.

Cybersec Europe vindt plaats op 11 en 12 mei in Brussels Expo. Meer info op Cybersec Europe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-10T11:55:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.