Managed hosting door True

Intelligente factuur onderweg naar België

 

Rekening online betalen

Na zijn positie op de Nederlandse markt te hebben uitgebouwd, hoopt AcceptEmail nu ook Belgische bedrijven te overtuigen van zijn elektronisch facturatie-systeem. AcceptEmail beweert dat hun systeem aanzet tot sneller betalen.

Door middel van een betaal-banner in een e-mail worden klanten uitgenodigd onmiddellijk de factuur te betalen. Die betaling gebeurt in samenwerking met een aanbieder van beveiligde transacties, zoals Ingenico of Worldline.

Luc Vanhecke, de verantwoordelijke voor Belgische tak van AcceptEmail, beseft dat er heel veel digitale betalingstechnologieën zijn. Die richten zich volgens hem eerder op het reduceren van kosten of het wegwerken van papieren facturen dan op de eigenlijke betaling zelf.

Het AcceptEmail-systeem maakt het klanten makkelijker te betalen, omdat ze geen betalingsportaal meer passeren. Bijgevolg zijn ze er ook van overtuigd dat facturen zo sneller betaald worden. In de toekomst zal AcceptEmail ook worden aangeboden voor betalingen via social media. In Nederland is het bedrijf ondertussen negen jaar actief en telt het ongeveer zeshonderd klanten. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5653294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×