Stack & Heap verbindt backoffice met webapp

Dit artikel delen:
Puzzel

Stack & Heap en ConXioN hebben een nieuw platform dat snelle koppelingen mogelijk maakt tussen de backoffice van bedrijven en hun webapplicaties, websites en crm-systeem.

MADL, of Multiple Application Data Link, geeft een fikse boost aan de connectiviteit. Wijzigingen in het erp-systeem worden synchroon doorgegeven aan de webapplicaties,websites, crm-platformen en servicebeheeroplossingen. Dupont NV, een verdeler van keukenmateriaal uit Kortrijk, is de eerste gebruiker van dit platform.

Het platform maakt het mogelijk steeds de recentste gegevens beschikbaar te hebben op alle sites, apps en systemen. Een aanpassing in het erp-systeem resulteert in een simultane wijziging. Ook bestellingen die in een applicatie worden ingegeven gaan rechtstreeks door naar het erp-systeem.

De recentste informatie is dus steeds beschikbaar voor zowel de backoffice van het bedrijf, het verkoopsteam op de baan als de klant.

Stack & Heap is voornamelijk actief in het ontwikkelen van mobiele applicaties en software op maat, terwijl ConXioN eerder expertise heeft in ict-infrastructuur, licenties en cloudoplossingen. ConXioN heeft een belang van 50 procent in Stack & Heap

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-24T09:12:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.