Belgisch Olympisch Comité kiest CRM van Net IT

Dit artikel delen:
crm

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) kiest voor de crm-oplossingen van Net IT, het bedrijf van Jan Hofman. Het bedrijf werd uitgekozen als nieuwe Microsoft Dynamics CRM Partner.

'Het crm-project omvat het optimaliseren van de BOIC-werkingsprocessen, zoals relatie- en partnerbeheer, marketing & communicatie, sportkalenderbeheer en de organisatie en beheer van atleten en delegaties. 'Deze efficiënter en op elkaar afgestemde werkingsprocessen zullen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics CRM, wat zal resulteren in een verlaging van de operationele kosten', vertelt Jan Hofman.

BOIC zet met het project van Net IT 'stevige stappen richting een volledig geïntegreerd crm-pakket met een 360 graden zicht op alle onderliggende processen'. Een systeem dat bovendien wereldwijd raadpleegbaar is. Alle medewerkers kunnen ongeacht waar ze zich bevinden ook real-time met elkaar communiceren. Hofman: 'Waar vroeger heel wat taken manueel afgehandeld werden tussen de verschillende afdelingen, zal dit in de toekomst op een semi-geautomatiseerde manier via de crm-toepassing verlopen.'

Net-IT uit Zottegem is gespecialiseerd in de uitwerking en implementatie van crm-strategieën. Sinds enkele jaren is het een Microsoft CRM partner. Het team telt 35 medewerkers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-23T09:35:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.