Managed hosting door True

Zendesk opent Benelux-kantoor in Amsterdam

Dit artikel delen:
benelux

De Deense crm-leverancier Zendesk, met een hoofdkantoor in San Francisco, opent een Benelux-vestiging in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd in WeWork aan de Weteringschans en komt onder leiding te staan van Robert Kruis. Hij komt over van Orcale, waar hij afgelopen jaar werkzaam was als hoofd Marketing Cloud.

Kruis moet de groei van Zendesk in de Benelux verder vormgeven. ‘Zendesk beschikt over vierduizend klanten in de Benelux. Met onze lokale aanwezigheid verwachten we verder te groeien en nog beter op de klantvragen te kunnen inspelen. Bovendien vormen we een lokaal aanspreekpunt voor onze klanten, zoals Picnic', aldus Kruis.

Zendesk kiest voor Amsterdam als locatie voor het Benelux-kantoor vanwege ‘het goede startersklimaat en de ondernemende cultuur die daarmee samenhangt’. Het feit dat hier klanten gevestigd zijn, speelt ook een rol. Voor de Benelux-vestiging werkt het bedrijf samen met lokale partners, zoals als RealConnections.

Zendesk

Zendesk is in 2007 opgericht in Kopenhagen en heeft een hoofdkantoor in San Francisco. Het bedrijf levert software om klantrelaties te verbeteren. De producten zijn via een open ontwikkelplatform beschikbaar voor implementatie en verdere ontwikkeling. Zendesk heeft ruim achttienhonderd man in dienst, verspreid over dertien kantoren wereldwijd. Het claimt ruim honderdduizend klanten te hebben, waaronder Box en Lonely Planet. 

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.