Zendesk opent Benelux-kantoor in Amsterdam

Dit artikel delen:
benelux

De Deense crm-leverancier Zendesk, met een hoofdkantoor in San Francisco, opent een Benelux-vestiging in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd in WeWork aan de Weteringschans en komt onder leiding te staan van Robert Kruis. Hij komt over van Orcale, waar hij afgelopen jaar werkzaam was als hoofd Marketing Cloud.

Kruis moet de groei van Zendesk in de Benelux verder vormgeven. ‘Zendesk beschikt over vierduizend klanten in de Benelux. Met onze lokale aanwezigheid verwachten we verder te groeien en nog beter op de klantvragen te kunnen inspelen. Bovendien vormen we een lokaal aanspreekpunt voor onze klanten, zoals Picnic', aldus Kruis.

Zendesk kiest voor Amsterdam als locatie voor het Benelux-kantoor vanwege ‘het goede startersklimaat en de ondernemende cultuur die daarmee samenhangt’. Het feit dat hier klanten gevestigd zijn, speelt ook een rol. Voor de Benelux-vestiging werkt het bedrijf samen met lokale partners, zoals als RealConnections.

Zendesk

Zendesk is in 2007 opgericht in Kopenhagen en heeft een hoofdkantoor in San Francisco. Het bedrijf levert software om klantrelaties te verbeteren. De producten zijn via een open ontwikkelplatform beschikbaar voor implementatie en verdere ontwikkeling. Zendesk heeft ruim achttienhonderd man in dienst, verspreid over dertien kantoren wereldwijd. Het claimt ruim honderdduizend klanten te hebben, waaronder Box en Lonely Planet. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-13T11:51:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.