Mechelse 4C koopt Deens 3C Consult

Dit artikel delen:
Scandinavië

De Salesforce-specialist 4C uit Mechelen neemt zijn Deense branchegenoot 3C Consult over. Hiermee wil het bedrijf ook klanten in Noord-Europa gaan bedienen. Het mikt vooral op Denemarken en Zweden.

3C Consult, opgericht in 2008, heeft zestien medewerkers in dienst. Naast het hoofdkantoor in Kopenhagen beschikt het over een kantoor in Kiev (Oekraïne). Het bedrijf zegt ruim tweehonderd Salesforce-projecten te hebben opgeleverd, bij klanten zoals Omnicar, Diab Group, TenCate en Origio.

Via de overname wil 4C, opgericht in 1997, groeien in Scandinavië. Hierbij betitelt de 4C-ceo Johan Van Genechten Denemarken en Zweden als focusgebieden.

4C is een Salesforce Platinum-partner. Het bedrijf telt 270 medewerkers, verspreid over het hoofdkantoor in Mechelen en vestigingen in Brussel, Londen, Lille, Parijs, Warschau, Dubai en Casablanca (Marokko).

De overname van 3C consult is de derde grote overname van 4C. Zo nam het afgelopen jaren Cloudsocius uit het Verenigd Koninkrijk en het Franse Neoxia over.

De gecombineerde groep beschikt over ruim vijfhonderd Salesforce-certificeringen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-16T09:01:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.