Cleversoft: exit Main, welkom LLCP

Dit artikel delen:

Main Capital Partners heeft zijn eerste Duitse exit achter de rug. De Nederlandse investeerder verkocht zijn belang in Cleversoft aan de Amerikaanse geldschieter Levine Leichtman Capital Partners (LLCP). Main stapte in 2018 in bij deze, in München gevestigde, specialist in software voor regelgeving in de financiële sector (regtech).

Onder de regie van Main breidde Cleversoft zijn voetafdruk uit van Duitsland naar Europa, onder meer door overnames van de Nederlandse regtech-bedrijven SecondFloor en BusinessForensics en het Luxemburgse Customer Due Diligence Solutions (CDDS).

Onder aanvoering van de nieuwe partner LLCP richt Cleversoft zijn pijlen nu ook op de rest van de wereld. Bij het in 2004 opgerichte bedrijf werken zo'n honderd man.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-12T18:06:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.