Jobtoolz in handen van Britse investeerder ISH

Dit artikel delen:

Het Belgische rekruteringsplatform Jobtoolz, dat een software-as-a-service aanbiedt om personeelsafdelingen te ondersteunen tijdens het wervingstraject, is overgenomen door ISH Holding. Dit is een Britse software-investeerder, gesteund door het Belgische investeringsfonds Strada Partners.

Jobtoolz, gevestigd in Kortrijk, kende de voorbije jaren een sterke groei. Met gebruikers in 31 landen heeft het een sterke positie verworven op de markt voor rekruteringssoftware met klanten als Club Brugge, Dekra, TVH Equipment en Yves Rocher. Het bedrijf komt nu in handen van ISH Holding en zal met het extra kapitaal de internationale uitbreidingsplannen gaan versnellen, in de eerste plaats in het Verenigd Koninkrijk en Australië. 

Jobtoolz is de eerste acquisitie van deze nieuwe holding van de ervaren Britse technologie-ondernemer Michael Richards, die wordt gesteund door het private-equityfonds Strada Partners, opgericht door Bart Wouters en Matthias Vandepitte.

Richards geniet bekendheid als topman van Webexpenses, dat hij tijdens een periode van wereldwijde expansie leidde naar een verkoop aan het beursgenoteerde Elmo Software uit Sydney. ISH Holding heeft de ambitie om via een buy-and-build-strategie een breed portfolio aan softwarebedrijven uit te bouwen, die geavanceerde oplossingen aanbieden voor diverse sectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-07-07T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.