ICTroom breidt IMD-portfolio uit

ICTroom

ICTroom, leverancier van op maat gemaakte datacenter-oplossingen breidt zijn zijn IMD (Integrated Modular Data Centre) product portfolio uit. Tevens zijn nieuwe technische ondersteunende datacenter diensten geïntroduceerd.

ICTroom’s modulaire IMD is een ontwerp platform voor maatwerk datacenter oplossingen. De oorspronkelijke IMD werd ontworpen om een kritische belasting in stappen van 750 kW te leveren, met modules die bestaan uit 160 serverracks of 320 vierkantemeter it-ruimte. Via de uitbreiding van het portfolio biedt ICTroom nu meer granulaire stappen in het opschalen van capaciteit en een nieuwe productlijn voor micro-sites onder de 100 kW.

Het nieuwe IMD aanbod omvat:

  • IMD50 - Behuizingen voor 8-15 racks die een kritische belasting van 50-100 kW ondersteunen. Geschikt voor on-site data-opslag en rekenkracht voor sterk gereguleerde sectoren - zoals de gezondheidszorg, scholen en kantoren, industriële toepassingen in robuuste omgevingen, of voor point-of-presence in distributienetwerken.
  • IMD250 - De mid-range IMD, beginnend bij 125 kw kritische belasting en 50 m2 bruikbare it-ruimte, uit te breiden tot 750 kW.
  • MD750 - Een versie van het originele IMD ontwerp voor de exploitanten van middelgrote tot grote sites.

Naast de uitbreiding het product portfolio, introduceert ICTroom een reeks van technische ondersteuningsdiensten aan voor datacenter en computerruimte beheerders. Deze diensten zijn in eerste instantie beschikbaar in Nederland. Ze bieden professionele Care Packs gestandaardiseerde onderhoudsdiensten aan, geschaald in drie categorieën (CP1, CP2 en CP3) s- inclusief 24x7 on-site respons met gegarandeerde responstijden, fix tijden en Service Level Agreements. Daarnaast biedt ICTroom ook 24x7 remote monitoring aan van de M & E-apparatuur (stroom en koeling) van zowel nieuwe als bestaande datacenter infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-25T10:16:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.