Dimension Data beheert dc-infrastructuur Sibelga

servers datacenter

Ict-dienstverlener Dimension Data gaat de datacenterinfrastructuur van de Brusselse netbeheerder Sibelga beheren en onderhouden. Er is een contract voor zes jaar afgesloten. De waarde van deze overeenkomst ligt op twaalf miljoen euro.

Netbeheerder Sibelga vertrouwt het beheer van zijn datacenterinfrastructuur toe aan Dimension Data. De ict-dienstverlener gaat bovendien management tools implementeren om de management processen beter te controleren en (het risico op) eventuele downtimes bij Sibelga te minimaliseren.

Het contract heeft een waarde van twaalf miljoen euro en loopt over een periode van zes jaar. Dimension Data levert al Enterprise Services voor het Cisco-netwerk en voor de security-infrastructuur en breidt zijn samenwerkingscontract nu substantieel uit.

Dankzij de oplossingen van Dimension Data kan netbeheerder Sibelga de visibiliteit in en controle van zijn datacenter verbeteren en de operationele kosten kunnen drukken. Bovendien optimaliseert het de beschikbaarheid van de beschikbare diensten en dus de klantervaring.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-17T13:41:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.