Avit opent internationaal kantoor in Antwerpen

vlaggen

De Nederlandse netwerkintegrator Avit opent een tweede internationale vestiging. Het kantoor in Antwerpen staat onder leiding van Thuur Tonnaer, voorheen managing director Benelux & Nordics, en general manager comstor Emea, en gaat as-a-service-oplossingen leveren voor de sectoren industrie, retail, hospitality, zorg, onderwijs, offshore en maritiem.

Avit levert gestandaardiseerde as-a-service-it-oplossingen op basis van gecombineerde technologieën van partners als Cisco, Microsoft, Netapp, VMware en Citrix. Het levert diensten op het gebied van datacenters (virtualisatie, server- & storageconsolidatie), enterprise networking & security (routing, switching, wireless end-to-end security) en collaboration (voice, video, chat, presence en mobility).

De netwerkintegrator wil op strategische locaties in emea-regio nieuwe vestigingen openen. Vier jaar geleden opende het daarom haar eerste internationale kantoor in het Afrikaanse Luanda. De opening van een vestiging in Antwerpen ziet het bedrijf als een volgende stap op de internationale markt.

België

Ronald Kraanen, algemeen directeur van Avit, licht de keuze voor België toe: ‘In België is ruimte voor een Cisco-partner, met name voor de bovenkant van de midmarket (organisaties van tweehonderd tot vijfduizend werknemers). Dankzij de samenwerking met Cisco en de eenvoudige aansluiting op onze huidige activiteiten, kunnen we snel van start en de Belgische klanten direct strategisch en operationeel met onze specialisten ondersteunen.’

De Antwerpse vestiging gaat onder leiding van Thuur Tonnaer hetzelfde portfolio als in Nederland leveren. Deze diensten worden in België en Luxemburg aangeboden en zijn gericht op de sectoren industrie, retail, hospitality, zorg, onderwijs, offshore en maritiem. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-06T11:34:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.