Scribe opent datacenter in Frankfurt

Duitsland

Scribe, een Amerikaanse leverancier van data-integratieoplossingen, opent een datacenter in het Duitse Frankfurt, bedoeld voor haar activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het regionale datacenter moet Europese klanten helpen voldoen aan lokale wetgeving, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR).

Het nieuwe datacenter helpt wereldwijd opererende bedrijven bij het behouden van compliancy en het voldoen aan regelgeving, zoals de GDPR. De vestiging stelt Europese bedrijven in staat om hun integratieactiviteiten en transactionele data binnen de Europese grenzen te houden. Daardoor zijn ze compliant voor wat betreft locatie-eisen en wetgeving op het gebied van data, aldus de Amerikaanse leverancier. 

Daarnaast verkort het Duitse datacenter de afstand tussen data en gebruikers. Dat zorgt naar eigen zeggen voor betere prestaties van applicatiesynchronisatie, datareplicatie en -migraties. Deze verbeterde prestaties zijn merkbaar voor klanten met activiteiten binnen de EMEA-regio, aldus Scribe.

Opgericht

Scribe, opgericht in 1995, levert crm-integratieoplossingen en beschikt over twee kantoren in de Verenigde Staten (Oakland in Californië en Manchester in New Hampshire). Het EMEA-kantoor is gevestigd in Den Haag. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T09:12:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.