Van der Vlist krijgt nieuwe rol bij Eurofiber Group

Paul Naastepad (XS4all) wordt 'managing director' Eurofiber Nederland

Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de raad van bestuur van Eurofiber. Zij gaat hier de nieuwe rol van chief commercial officer (cco) vervullen. Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als algemeen directeur van Eurofiber Nederland. De benoemingen vinden plaats in het kader van de groeiambities, meldt de glasvezel- en datacenteraanbieder uit Maarssen.

Jeanine van der Vlist werkt sinds april 2015 voor Eurofiber Nederland, het grootste onderdeel binnen de groep. Sinds mei 2016 vervulde zij er de rol van algemeen directeur. Onder haar leiding maakte Eurofiber Nederland een sterke groei door, werd de organisatie aangepast om deze groei te ondersteunen en steeg de klanttevredenheid substantieel, aldus het bedrijf.

In 2017 werd zij door lezers van het ict-vakblad Computable uitgeroepen tot 'CEO van het Jaar', een titel die zij ook in 2010 al verwierf. Van der Vlist treedt toe tot het directieteam van Eurofiber Group als cco.

Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als managing director van Eurofiber Nederland. Naastepad heeft brede ervaring in telecom en ICT. Hij werkte onder meer in directiefuncties bij Vodafone en Emtelle Europe, was directeur bij technologiebedrijf Initivation en was de eerste president van de FTTH Council Europe. Tot voor kort was Paul Naastepad baas van XS4all.

De benoemingen vinden plaats in het kader van de groeiambities van Eurofiber, zowel in de Benelux als daarbuiten. Om hiermee in de pas te blijven lopen en invulling te kunnen geven aan deze ambities is de raad van bestuur van Eurofiber uitgebreid met de functie van cco.

Gesignaleerd

Lees ook: Jeanine van der Vlist signaleert vier trends rond open netwerken

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-09T17:48:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.