Aareon neemt Square DMS Groep over

Handen schudden

Aareon Nederland, de Nederlandse dochter van de Duitse vastgoedautomatiseerder Aareon, heeft Square DMS Groep uit Grathem gekocht. Dit is een leverancier van enterprise content management (ecm)-oplossingen voor hoofdzakelijk woningcorporaties in Nederland en België.

Aareon vult met de overname zijn portfolio aan en wil de ecm-oplossingen van Square ook buiten Nederland aanbieden aan zijn klanten. Square heeft een marktaandeel van zo'n 30 procent op de Nederlandse markt.

Het ecm-platform van Square DMS heet Shareworx en is verrijkt met onderdelen als imaging, scanning, data capture, documentbeheer, workflowbeheer, record management, case management, integratie en zoeken en vinden. Shareworx is met name bedoeld voor zaakbeheer (casemanagement). Daarbij worden alle relevante documentatie rondom een zaak digitaal samengevoegd en opgeslagen. Door al deze informatie in het zaakdossier aan alle partijen beschikbaar te stellen, overal en altijd toegankelijk, kunnen zaken sneller en efficiënter worden afgehandeld, aldus Square. Het bedrijf levert naast dit product advisering over zaakgericht werken.

Square DMS levert sinds 1998 ecm-software aan woningcorporaties in Nederland en België. Bij het bedrijf werken veertig man.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-15T10:06:00.000Z Rik Sanders