Econocom financiert Wi-Fi bij AccorHotels

Wifi in hotel

Hotelketen AccorHotels heeft recent 45 hotels in de Benelux voorzien van een Wi-Fi-infrastructuur. Hierbij maakte het gebruik van een flexibele financieringsoplossing van het Nederlandse Econocom.

Met de financieringsoplossing van Econocom heeft AccorHotels de Benelux-hotels voorzien van access points. Deze zijn geplaatst in iedere hotelkamer, lobby, gang en lift. Ze bieden voldoende capaciteit om alle gasten tegelijkertijd toegang te verlenen tot het Wi-Fi-netwerk op een comfortabele manier. De financieringsoplossing maakt het bovendien mogelijk voor de hotelketen om te blijven investeren in hun core business: hospitality. Tijdens de uitrol werd nauw samenwergewerkt met de HoistGroup, die alle techniek aanleverde.

Caro van Eekelen, Chief Operating Officer Hotel Services Benelux bij AccorHotels: 'We staan voor een digitale revolutie in de hotelbranche en in ons dagelijks leven, waarbij alle mogelijkheden nog lang niet ontdekt zijn. Deze evolutie heeft wel een aantal basisvoorwaarden nodig en een goede internettoegang is daar één van. Vandaar onze beslissing om voorrang te geven aan deze opwaardering.'

Uiteindelijk wil AccorHotels een 'geweldige en gepersonaliseerde beleving' creëren door relevante, eigen content aan (potentiële) klanten te faciliteren. Reizigers kunnen via hun devices bijvoorbeeld zien welke AccorHotels er voor welk budget in de buurt zijn en wat er zoal op die plek te doen is. De hiervoor speciaal ontwikkelde app neemt de klant mee op een virtuele reis. Een volledige omnichannel-ervaring, voor een optimale klantbeleving en klantenservice dus.

AccorHotels is de overkoepelende organisatie achter onder meer Novotel, Ibis en Mercure en heeft bijna vijfhonderdduizend hotelkamers in circa vierduizend hotels wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-10T13:29:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.