iText en Hancom stappen samen in ThinkFree

Samenwerken

iText, het bedrijf dat pdf-bibliotheken inbouwt in andere software, en Hancom, een Aziatische softwarespecialist, gaan een joint venture aan en starten ThinkFree op. Beide spelers gaan hun geïntegreerde diensten onder deze merknaam op de Europese markt aanbieden. Het hoofdkwartier van iText situeert zich in België en er zijn ook kantoren in Amerika. De ontwikkelingen zullen voornamelijk vanuit beide vestigingen gebeuren.

Deze deal zou volledig rond moeten zijn tegen eind december en de onderneming zal voorlopig geleid worden door de huidige ceo van iText Bruno Lowagie.

De deal werkt aanvullend aangezien iText sterk staat op de Europese en Amerikaanse markt en Hancom zijn thuismarkt in Azië heeft. iText telt wereldwijd ondertussen meer dan vijfduizend klanten.

Hancom heeft in zijn thuismarkten een goede reputatie als concurrent van het Microsoft Office-pakket voor de professionele markt. De ThinkFree-software staat momenteel al standaard geïnstalleerd op tablets van Samsung, Fujitsu en HCL.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-14T11:39:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.