UnifiedPost ontvangt kapitaalinjectie van 10 miljoen

UnifiedPost, één van de grootste aanbieders van van elektronische facturatie- en registratiediensten, haalt tien miljoen euro op. Het geld zal voornamelijk worden gebruikt om strategische overnames te doen.

Na een eerdere kapitaalverhoging van zes miljoen euro vorig jaar, is dit al de tweede investeringsronde. Onder meer PE Group, SmartFin Capital en Cityholding hebben ondertussen geïnvesteerd. Naast deze investeerders stapt nu ook Duco Sickinghe, de voormalig topman van Telenet, met Fortino zijn investeringsfonds mee in. Hij neemt ook plaats in de raad van bestuur.

UnifiedPost zet het kapitaal in om strategische overnames te doen. Vorig jaar november nam had ZET Solutions over, een leverancier van b2b internetoplossingen. Het voorbije jaar werd een omzet gerealiseerd van 21,5 miljoen met 180 personen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T10:33:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.