Cisco scoort grote Europese telefoonklus

Europese aanbesteding Europa vlaggen

Het Europees hof van justitie in Luxemburg schakelt volledig over op Cisco-telefoontoestellen. Ruim drieduizend toestellen werden geleverd door het bedrijf uit Diegem. Dimension Data zorgde voor de installatie van deze toestellen.

De volledige telefooninfrastructuur kreeg een grondige update. Met de overstap naar Cisco werd al in 2013 begonnen. In de eerste fase werden 750 videotelefoons geplaatst. De volledige uitrol kwam er vorige zomer.

Met de nieuwe telefonieserver unified communications manager kunnen de gebruikers chatten, online video conferences houden en hun beschikbaarheden aangeven. Op termijn zullen ook WebEx en Cisco Jabber, tools om online te vergaderen en makkelijk door te schakelen, geïntegreerd worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T11:11:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.