Digital Agency Duo neemt Nascom over

Het digital agency Duo uit Brugge neemt zijn sectorgenoot Nascom uit Genk over. Beide bedrijven vormen samen een nieuwe groep, die naar eigen zeggen tot de top vijf van digitale agentschappen in Vlaanderen behoort.

Nascom is opgericht in 2003 en beschikt over kantoren in Antwerpen en Genk. Eerder was het in moeilijk vaarwater terechtgekomen. Vier partijen toonde interesse waarbij Duo uiteindelijk aan het langste eind trok.

Duo, opgericht in 1996, is naar eigen zeggen een digitale pionier. Het viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en heeft de ambitie om verder te groeien in het ontwikkelen van digitale strategieën, complexe webplatformen en robuuste mobiele applicaties. Na een sterke autonome groei was een overname de volgende logische stap. 

Onder eigen namen verder

Ondanks de overname blijven beide bedrijven wel onder de eigen naam doorgaan, gezien de naamsbekendheid van de twee bureaus. Het huidige management van Nascom stapt wel uit de onderneming. Binnen de twee jaar willen ze gezamenlijk de kaap van de vijf miljoen euro omzet ronden.

'Dankzij de overname van Nascom versterken beide teams zich met bijkomende expertise en zullen we ook qua schaal meer mogelijkheden hebben om flexibel in te spelen op vragen van klanten. Dat we regionaal ook complementair zijn, met vestigingen in Brugge, Genk en Antwerpen, is een bijkomende troef', stelt ceo Véronique Dugardyn. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T11:40:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.