Basware en Codabox gaan voor e-invoicing

Dit artikel delen:
Betalen

Basware, een Finse leverancier van e-invoicing- en purchase-to-pay-oplossingen met een Belgische afdeling gevestigd in Erembodegem, sluit een partnership met Codabox, een dienstverlener aan boekhouders. Via het partnership willen zowel Basware als Codabox grote bedrijven die veel facturen produceren dichter bij hun kmo-klanten en hun boekhouders brengen.

Dankzij deze oplossing kunnen de kmo’s en hun boekhouders profiteren van elektronische facturen. De kmo’s kunnen hun facturen in één klik raadplegen en goedkeuren, waarna de boekhouders de facturen op een geautomatiseerde manier kunnen integreren in hun boekhoudprogramma. De oplossing is compatibel met de meeste fiduciaire softwarepakketten.

Veronique Mestdagh, sales en partnerships manager van Codabox: 'Via de samenwerking tussen CodaBox en het Basware Network krijgen onze klanten, de boekhouders, toegang tot de elektronische facturen van hun klanten. Zodra de klant zijn factuur heeft ontvangen, wordt een kopie naar de boekhouder verstuurd. Die kopie is uiteraard compatibel met zijn boekhoudprogramma. Gedaan dus met de fysische transfers.'

Deze manier van werken bestond reeds voor de gecodeerde banktransfers (coda) en voor de gegevens van sociale secretariaten (soda). 'Maar de diensten van Codabox zijn naar eigen zeggen nieuw. Mestdagh: 'Wij leveren aan onze boekhouders de gegevens zoals zij ze willen ontvangen. We zijn er van overtuigd dat deze mogelijkheid om efficiënter samen te werken grote voordelen oplevert.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-19T09:34:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.