NGData en Zemendis bundelen krachten

NGData, het Gentse bedrijf voor oplossingen betreffende het beheer van klanterevaringen, kondigt een samenwerking aan met de van oorsprong Amerikaanse ict-dienstverlener Zementis. Deze samenwerking maakt het mogelijk om voorspellende analysemodellen in realtime in te zetten. Dit helpt organisaties om de klantenervaringen te verbeteren.

Volgens de partners hebben de meeste organisaties die voorspellende analysemodellen gebruiken nog moeite om de verkregen inzichten om te zetten in acties. Lily Enterprise geeft via automatische leertechnieken een beeld van de klant. Hiermee kunnen organisaties de klanten beter te begrijpen en hen hierdoor beter van dienst zijn. Dankzij het partnerschap met Zementis kunnen klanten dat beeld nu ook in realtime aanvullen met bestaande inzichten uit hun eigen voorspellingsmodellen.

Zementis helpt NGData-klanten om bestaande voorspellingsmodellen, van onder meer populairste tools, zoals SAS, IBM SPSS en R, realtime te integreren in de Lily Enterprise-oplossing. Die kan zo voortdurend analyses uitvoeren en verfijnen om een genuanceerder beeld van de klant samen te stellen. Dit biedt gebruikers van Lily Enterprise een 'vollediger en optimaal beeld' van hun klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-09T11:06:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.