Edenred digitaliseert de ecocheques

Dit artikel delen:

Edenred, de uitgever van de elektronische maaltijdcheques Ticket Restaurant, en de ecocheques EcoCheque is goedgekeurd als uitgever van de elektronische ecocheques. Hierdoor kan Edenred verder met de digitalisering van het extralegale voordeel dat meer dan 1,5 miljoen Belgische werknemers ontvangen.

In de praktijk zullen de elektronische ecocheques op de rekening gestort worden en door middel van een chipkaart toegankelijk gemaakt worden. Deze kan gebruikt worden op de betaalterminals van winkeliers.

Loontrekkenden die reeds in het bezit waren van een elektronische maaltijdchequekaart van Edenred, zullen beide diensten kunnen combineren. Dit via de ‘multiwallet’, een elektronische portefeuille waarin verschillende rekeningen beheerd kunnen worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-14T08:33:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.