Keyware ziet nettowinst explosief stijgen

Stijging

Keyware, leverancier van elektronische betaaloplossingen en transactiebeheer, zette een zeer sterk 2015 neer. Ten opzichte van 2014 liet de nettowinst een stijging van 177 procent optekenen. De nettowinst over 2015 bedraagt 5291 euro. De beide jaren kunnen door een bijkomende latente belasting in 2015 wel moeilijk vergeleken worden. Naast de nettowinst steeg ook de rendabiliteit met 108 procent, wat een betere waardemeter is om te vergelijken.

'We zijn uiteraard heel blij met de cijfers van vorig jaar', zegt ceo Stéphane Vandervelde. 'We zagen onze omzet groeien met een goede 28 procent en verdubbelden onze winst in vergelijking met 2014. Ik denk dat dit vooral een blijk van vertrouwen is aan onze beleggers, Keyware blijft gestaag aan de weg timmeren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-16T09:09:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.