Dynatos opent kantoor in Nederland

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Dynatos, onderdeel van de Cronos Groep en leverancier van oplossingen voor document- en vraaggestuurde processen, heeft een vestiging in Nederland geopend.

Dynatos is een Belgische partner van Lexmark Enterprise Software. Gert-Jan de Vries, voormalig Managing Director van ReadSoft, is aangesteld als managing partner voor de Dynatos Benelux-organisatie. De Vries is verantwoordelijk voor de verdere groei van de Dynatos België organisatie en opstart van de Nederlandse activiteiten vanuit de nieuwe locatie in Utrecht.

´Door de toenemende groei en vraag naar onze diensten en oplossingen is dit voor Dynatos een logische stap. Wij zijn nu beter in staat om onze klanten op Benelux-niveau te bedienen´, aldus De Vries.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T08:41:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.