LRM vergadert papierloos met Diligent

Digitalisering

Diligent, leverancier en een online portaal voor bestuurders, digitaliseert de vergaderdossiers van de Limburgse investeringsmaatschappij LRM. Dit stelt de raden van bestuur en comités in staat om papierloos te werken en te vergaderen.

LRM beschikte enkel over papieren vergaderdossiers. Het kiest nu voor een digitaliseringsslag met Diligent Boards. Deze portaaloplossing maakt papierloos werken mogelijk en levert een efficiëntieslag. Het versnelt en versimpelt de manier waarop er aan vergaderstukken wordt samengewerkt en hoe ze worden geproduceerd, verspreid en beoordeeld.

Een andere reden voor LRM om te digitaliseren is informatiebeveiliging en confidentialiteit. De investeringsmaatschappij heeft te maken met veel vertrouwelijke documenten die goed beveiligd moeten worden. Dit kon naar eigen zeggen in papieren conditie moeilijk bewaakt worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-09T12:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.