NGData neemt Nederlandse Rednun over

Het Gentse it-bedrijf NGData neemt het Nederlandse Rednun over. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde, datagestuurde video’s die het krantenengagement verhogen. Met de technologie van Rednun kunnen video’s gelijk gepersonaliseerd worden.

De overname versterkt het besturingssysteem van NGData, Lily Enterprise. Dit systeem biedt een oplossing voor het leveren van relevante krantenervaringen. Met de bijkomende technologie van Rednun kunnen bedrijven hun data doeltreffender gebruiken en actuele kranteninzichten vergaren.

NGData blijft zich met name richten op datarijke sectoren, zoals financiële dienstverlening, media & uitgeverijen en telecom. Het bedrijf blijft daarnaast investeren in de verdere ontwikkeling van een systeem dat omnichannel klantervaringen automatiseert en optimaliseert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-05T09:42:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.