Kunststofbedrijf Everlam werkt met SAP S/4Hana

Kunststofbedrijf Everlam uit Mechelen is het eerste bedrijf dat op SAP S/4Hana Enterprise Management draait. Dit wist Value Chain te melden.

De producent van Polyvinyl Butyral Interlayer (PVB), dat wordt gebruikt voor veiligheidsglas in gebouwen en voor de voorruiten van auto’s, werd bij de implementatie begeleid door SAP-partner Itelligence. De implementatietijd bedroeg bijna zes maanden.

Als gevolg van de verhuizing van de hoofdzetel van het bedrijf van Duitsland naar België en de snelle ontwikkeling van Everlam was het nodig het it-landschap te hertekenen. Meerdere scenario’s werden besproken en de keuze voor het nieuwe SAP Hana-platform en SAP S/4Hana Enterprise Management (EM) bleek de beste optie te zijn.

SAP S/4Hana is gebaseerd op het SAP Hana-platform en werd ontwikkeld met de SAP Fiori-gebruikersinterface. Het moet ondernemingen uit elke sector en op elk niveau helpen om snel tot zakelijke inzichten te komen. Met deze oplossing kunnen ondernemingen elke activiteit en elke functie van begin tot einde digitaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-12T09:57:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.