Thales neemt Belgisch AvioVision over

Het Franse Thales, een software- en serviceprovider voor de vliegtuigindustrie, heeft de Belgische AvioVision overgenomen. Die start-up is actief in het digitaliseren van vliegtuig procedures gebaseerd op elektronische ‘flight bag’ (EFB)-oplossingen .

AvioVision uit Genk is in 2010 opgericht en levert de EFB-software Aviobook. Piloten gebruiken deze software om hun vluchten voor te bereiden en te optimaliseren in samenwerking met de luchtverkeersleiding. De oplossing is bij 25 luchtvaartmaatschappijen geïmplementeerd en draait in ruim negenhonderd vliegtuigen. 

De start-up komt volledig in handen van Thales. De software moet hierdoor een stevige boost krijgen en ook breder ingezet worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-24T10:02:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.