Iron Mountain focust op opkomende economieën

Ict-leverancier Iron Mountain wil meer omzet uit opkomende economieën genereren. Het heeft de doelstelling om in het jaar 2020 20 procent van zijn jaaromzet uit deze economieën te realiseren. Nu is dat 17 procent.

Iron Mountain levert opslag- en informatiebeheerdiensten aan ruim tweehonderdduizend klanten in 45 landen. Het haalt 17 procent van zijn wereldwijde jaaromzet uit snelgroeiende, niet Westerse opkomende economieën. In 2010 was dat nog 10 procent. De ict-leverancier heeft de ambitie om dit in de komende vier jaar (2020) te laten groeien tot een vijfde (20 procent) van de omzet.

Jeroen Strik, algemeen directeur van Iron Mountain in Nederland en België: ‘Met de uitbreiding van onze dienstverlening in niet Westerse opkomende economieën, kunnen multinationals, banken, consultancy´s, en online bedrijven, maar ook plaatselijke bedrijven en overheden, in zee gaan met één partner die hen waar dan ook ter wereld een vertrouwde, veilige haven biedt.’

27 miljoen

Onlangs kondigde Iron Mountain een overname aan van de informatiemanagement-activiteiten van Santa Fe Group. Die groep is actief in onder andere de Filippijnen, Hongkong, India, Indonesië, Macau, Maleisië, Singapore, Spanje, Taïwan en Zuid Korea. Het bedrijf betaalt 27 miljoen euro voor de overname. Doel hiervan is om te groeien in Europa en Azië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-07T11:32:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.