Vivaldi Software opent Nederlands kantoor

Evoluon Eindhoven

Evoluon in Eindhoven

Het van oorsprong Belgische Vivaldi Software opent een Nederlandse kantoor in Eindhoven. Deze is te vinden in het business center van Evoluon, een discusvormig gebouw. Dit is het vijfde kantoor van de softwareleverancier en richt zich op de Nederlandse markt, met een knipoog naar Duitsland.

Vivaldi Software is opgericht in 1995 door Peter De Brabandere. Het bedrijf levert quality management system (qms)-applicaties voor diverse sectoren.

‘Wij beschikken over ruim 75.000 gebruikers in twintig landen’, licht De Brabandere toe. ‘Onze veertig Nederlandse relaties werden bediend vanuit ons hoofdkantoor in Kortrijk, België. Op hun verzoek hebben we gekozen om ook een lokaal kantoor te openen. Hiermee kunnen we beter tegemoet komen aan hun vraag. Bovendien zien we deze nieuwe vestiging als een opening voor toekomstige opdrachtgevers. Hierbij gaat de focus uit naar Nederland, maar we kijken ook naar Duitsland.’

Het softwarebedrijf heeft zo’n twintig man in dienst, verspreid over vijf kantoren. Vanuit het Kortrijkse hoofdkantoor wordt de software ontwikkeld. Daarnaast zijn er commerciële collega’s werkzaam. Vanuit deze vesting wordt de EMEA-regio bediend. Andere kantoren staan in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk (bedient UK en Ierland) en Singapore (voor Azië en Oceanië). Hier zijn commerciële en technische collega’s in dienst. Voor Nederland wordt nog gezocht naar techneuten.

Daarnaast beschikt Vivaldi Software over partners in Suriname, Bulgarije, Litouwen en Marokko. Via die consultants is het bedrijf ook in die landen vertegenwoordigd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-15T09:38:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.