HCL versterkt zich met Amerikaanse data-expert Actian

Deal handen schudden overname

Het Indiase ict-concern HCL Technologies neemt samen met investeerder Sumeru Equity Partners Actian Corporation over. Dit is een Amerikaanse aanbieder van databeheeroplossingen. Het bedrijf levert onder andere een snelle database voor kolomanalyses. Het overnamebedrag bedraagt zo'n 330 miljoen dollar.

HCL en Sumeru zetten voor de overname een joint venture op waarin de Indiase speler een belang heeft van 80 procent en de investeerder een belang van 20 procent neemt.

Actian, gevestigd in het Californische Palo Alto, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van hybride datamanagement, cloudintegratie en analyseoplossingen. Producten zijn onder andere de kolomdatabase Actian Vector, het cloud-data-integratieplatform Actian DataConnect, en Actian X, een hybride database voor operationele analyses.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-17T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.