Ultimo Software Solutions opent kantoor in Manchester

Verenigd Koninkrijk

Expert op het gebied van procesoptimalisatie, de in Nunspeet gevestigde Ultimo Software Solutions, heeft een Engelse vestiging geopend in Manchester. De softwareleverancier wil vanuit deze plaats de Britse markt gaan voorzien van hun gebruiksvriendelijke en flexibele software voor asset & safety management.

‘Ultimo wil graag opereren vanuit een grote betrokkenheid bij klanten en medewerkers en kiest zodoende voor lokale aanwezigheid met korte lijnen’, zegt Freddy Vos, vice president international sales bij Ultimo, met het oog op het groeiend aantal klanten in het Verenigd Koninkrijk. Naast dat het ook een strategische locatie is gezien het aantal multinationale klanten. ‘De integrale ondersteuning van asset en safety management in één systeem is een mooie oplossing die geschikt is voor de Britse industrie. Met een vestiging in Manchester, zit je dan dicht bij het vuur. Bovendien is de stad goed bereikbaar.’

Over Ultimo

Ultimo is sinds 1988 actief in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. De softwareleverancier mag zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor asset, safety en facility management tot de marktleiders rekenen.

Met locaties in Nederland (Nunspeet), België (Mechelen) en Duitsland (Dinslaken), is de Engelse vestiging in Manchester de vierde van de Ultimo Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-01T11:55:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.