Oracle sluit zich aan bij Start it @KBC

Start-ups

Database- en applicatieleverancier Oracle wordt partner van de Belgische startup-accelerator Start it @KBC. Hiermee wil het zijn wereldwijde startup-programma lokaal verankeren. De bij de startupaccelerator aangesloten bedrijven kunnen een beroep doen op technisch experts van Oracle.

Oracle ondersteunt startups wereldwijd binnen zijn zogeheten ‘Oracle for Startups’-programma. Via het partnerschap met Start it @KBC kan het Belgische startups lokaal ondersteunen.

Oracle biedt de bij Start it @KBC aangesloten startups mentoring en inhoudelijke workshops over technologie, als sales en business development. Daarnaast kunnen startups gratis gebruik maken van de Oracle Cloud en mogen ze mee naar grote techevents wereldwijd. Tot slot krijgen startups toegang tot het netwerk van Oracle, zowel de professionals als de klanten.

Lode Uytterschaut, oprichter van Start it @KBC: ‘Startups krijgen meer kansen om te groeien en te schalen. Door de krachten te bundelen, kunnen we samen innovatieve technologieën aanzwengelen die ons het leven gemakkelijker maken en een grotere maatschappelijke impact hebben.’

De partijen helpen startups op het gebied van expertise en technologie en nemen naar eigen zeggen geen aandeel in de startups.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-20T12:05:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.