NewPort Capital is aandeelhouder EDM Media Group

Manager

NewPort Capital treedt toe als aandeelhouder tot EDM Media Group (EDM). De dataspecialist uit Nieuwegein wil via deze investering zijn groeistrategie versnellen en zijn dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Het moet een boost geven aan de gekozen strategie.

De EDM Media Group, met vestigingen in Nieuwegein en Brussel, levert oplossingen op het gebied van datakwaliteit en marketingdoeleinden (klantinzicht en doelgroepbereik). Het bedrijf, opgericht in 1995, heeft 85 medewerkers in dienst en bedient voornamelijk klanten in de Benelux. Eerder dit jaar nam het Human Inference uit Arnhem over.

Rob van der Laan, managing partner van NewPort: ‘EDM biedt dataoplossingen voor bedrijven en beschikt over kennis op het gebied van data, technologie, wetenschap en relevante privacy wet- en regelgeving. Samen met het managementteam zien wij groeikansen in zowel binnen- als buitenland.’

NewPort uit Amsterdam investeert in Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van twee tot zeven miljoen euro. Dat doet het bij bedrijven in voeding, verpakkingen, maakindustrie, financiële - en zakelijke dienstverlening. Het ondersteunt de managementteams bij het realiseren van groei.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T09:01:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.