NetApp koopt Talon Storage

NetApp neemt Talon Storage over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in software-gedefinieerde oplossingen voor data-opslag. De overnamesom is niet bekendgemaakt.

De acquisitie maakt het mogelijk om NetApps Cloud Volumes-technologie te combineren met Talon Fast. Klanten kunnen hun data zo beter centraliseren in de publieke cloud. Volgens NetApp blijven medewerkers die op afstand werken of op een bijkantoor zitten, hiermee een consistente ervaring houden.

Volgens Anthony Lye, vice president bij NetApp, kunnen de nieuwe gecombineerde ontwikkelteams nu werken aan complete oplossingen voor primaire workloads. De twee bedrijven delen de visie dat gebruikers het meeste baat hebben bij één centrale plek van ongestructureerde data. Alle gebruikers moeten daar naadloos toegang toe krijgen, ongeacht hun locatie. Lye: 'Het is als het ware alsof alle gebruikers en data zich op dezelfde plek bevinden.'

NetApp biedt data-opslag en beheeroplossingen voor de hybrid multi-cloud. Dell EMC is zijn grootste concurrent, terwijl ook Pure Storage een geduchte tegenstander is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-13T13:30:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.