Datacore blikt Mayadata in om container-opslag

Cloudopslag

Leverancier van software-defined storage Datacore lijft Mayadata in. De twee Amerikaanse bedrijven hadden sinds twee jaar een joint venture en nu vindt de inlijving plaats. Datacore is gecharmeerd van de oplossing die Mayadata biedt voor gegevensopslag bij workloads in een Kubernetes-containeromgeving.

Het is Datacore vooral te doen om het door Mayadata ontwikkelde OpenEBS, een product waarmee je in de cloud opgeslagen data efficiënt beschikbaar stelt aan toepassingen die draaien in een containeromgeving gebouwd in Kubernetes. In het jargon heet dit container-attached storage. Een container is een autonome softwareomgeving voor applicaties die je als geheel kunt plaatsen in, en verplaatsen naar, welke computeromgeving dan ook.

Datacore zelf is leverancier van software-defined storage en breidt zijn portfolio nu dus uit met een oplossing voor containeromgevingen. Volgens het bedrijf uit Florida gebruikt ruim de helft van de it-organisaties tegenwoordig container-technologie. Zij zouden zijn geholpen bij opslagproducten die speciaal zijn gebouwd voor de schaalbaarheid, beschikbaarheid, beheerbaarheid en beveiliging van hun container-gebaseerde toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-19T12:03:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.