Datacore blikt Mayadata in om container-opslag

Cloudopslag

Leverancier van software-defined storage Datacore lijft Mayadata in. De twee Amerikaanse bedrijven hadden sinds twee jaar een joint venture en nu vindt de inlijving plaats. Datacore is gecharmeerd van de oplossing die Mayadata biedt voor gegevensopslag bij workloads in een Kubernetes-containeromgeving.

Het is Datacore vooral te doen om het door Mayadata ontwikkelde OpenEBS, een product waarmee je in de cloud opgeslagen data efficiënt beschikbaar stelt aan toepassingen die draaien in een containeromgeving gebouwd in Kubernetes. In het jargon heet dit container-attached storage. Een container is een autonome softwareomgeving voor applicaties die je als geheel kunt plaatsen in, en verplaatsen naar, welke computeromgeving dan ook.

Datacore zelf is leverancier van software-defined storage en breidt zijn portfolio nu dus uit met een oplossing voor containeromgevingen. Volgens het bedrijf uit Florida gebruikt ruim de helft van de it-organisaties tegenwoordig container-technologie. Zij zouden zijn geholpen bij opslagproducten die speciaal zijn gebouwd voor de schaalbaarheid, beschikbaarheid, beheerbaarheid en beveiliging van hun container-gebaseerde toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-19T12:03:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.