ServiceNow neemt Era Software over

Stap op weg naar uniforme telemetrie

ServiceNow lijft het eveneens Amerikaanse Era Software in, leverancier van een platform voor real-time observatie en logbeheer. Klanten kunnen hiermee snel en gemakkelijk al hun log-gegevens inkijken zonder dat hiermee veel kosten zijn gemoeid, zo claimt Era.

ServiceNow, bekend van de software voor workflows, voegt Era samen met het in 2021 overgenomen Lightstep. Dit is een maker van tools om metrics, traceergegevens en andere informatie van software die in de cloud zit, te verzamelen.

De combinatie van Lightstep en het logbeheer van Era geeft klanten een uniforme oplossing voor observeerbaarheid op grote schaal. Ze kunnen hiermee bruikbare inzichten verzamelen die waarde opleveren voor het hele bedrijf, aldus ServiceNow.

Silo's

Waarneembaarheid is van fundamenteel belang voor digitale transformatie. Maar binnen grote ondernemingen blijft dit vaak een silo, waardoor een gefragmenteerde en complexe ervaring ontstaat voor devops-teams. De overnames van Era en Lightstep versnellen het pad van ServiceNow naar uniforme telemetrie (logs, metrics en traces).

Lightstep behoort tot de oprichters van het OpenTelemetry-project. Era werkt met een op Kubernetes gebaseerde database-architectuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-10T15:58:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.