Norizzk.com breekt internationaal door

Het test en risk platform norizzk.com van het het Vilvoordse bedrijf The Test Leaders is opgenomen in een studie van instituut Gartner. Het bedrijf biedt ondersteuning aan bedrijven op het vlak van coördinatie en het management voor testen van software en it-systemen. De riscio’s worden in kaart gebracht en vervolgens wordt in samenwerking met de klant de best mogelijk aanpak uitgedokterd om te gaan testen. Zo kan de klant steeds een kwalitatief product en grondig geteste software afleveren met zo weinig mogelijk risico voor het project zelf en de eindklanten.

Het platform dat hiervoor werd ontwikkeld, Norizzk.com, gaat een heel stuk verder dan andere klassieke testplatformen die door grote spelers worden aangeboden. Alle mogelijke heikele punten worden in kaart gebracht en de kleinste risico’s worden benoemd. 

Norizzk.com is geschikt voor bedrijven die regelmatig nieuwe software en it-systemen ontwikkelen of moeten onderhouden. The Test Leaders richten zich voornamelijk op de financiële sector, telecombedrijven, energiebedrijven, luchtvaart en defensie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-24T12:30:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.