Xerox wint prijs voor Apple Watch contact centers

Xerox is door Interactive Intelligence, een wereldwijde provider van clouddiensten, beloond met een Partnership Award. Beide bedrijven en KPN ontwikkelden een app voor de Apple Watch, specifiek voor contact centers.

De ontwikkelde app verstrekt in real time informatie aan het management van de contact centers. Ze krijgen zo een overzicht van de verbonden medewerkers, de gemiddelde wachttijd en het aantal verwerkte oproepen. In tijden dat contact centers wereldwijd actief zijn een must. 'Dankzij deze innovatieve app kunnen Xerox en zijn klanten, waaronder KPN, in een oogwenk actuele informatie over het niveau van de geleverde diensten raadplegen', zegt Kim de Boer, directeur bij Interactive Intelligence.

De app voor Apple Watch toont nu al een groot aantal informatieschermen en zal binnenkort ook taartdiagrammen kunnen weergeven. Uiteindelijk zal de app de gebruikers alle nuttige managementinformatie leveren, overal waar zij zich bevinden. Er komen ook bijbehorende apps voor de iPhone en voor iPad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-15T11:02:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.