ZetaPulse komt met algoritme voor retailers

Ruben Miessen en Glenn Vermeulen, het duo achter FriendFinder, schreven een algoritme dat retailers kunnen integreren in hun app. Hiervoor richtte zij het bedrijf ZetaPulse op. De smartphone-app biedt retailers de mogelijkheid om gepersonaliseerde berichten en promoties, zoals kortingsbonnen, te sturen naar klanten die zich in de buurt van de winkel bevinden.

ZetaPulse vergt geen aparte app, maar wordt ingebouwd in de app van retailers. Daarmee kunnen ze gepersonaliseerde berichten en promoties kunnen sturen naar klanten die zich in de buurt bevinden. Deze locatiegebaseerde marketing loopt via het internet. Hierdoor zijn er geen zendertjes of ‘beacons’ nodig.

De ondernemers haalden onlangs honderdduizend euro zaaikapitaal op bij onder andere Gumption en Hans Vets, de voormalig topman van it-consultant CGI België. Eerder wist het duo al te scoren met FriendFinder en werd op de laatste Web Summit PeoplePlanner voorgesteld, een zakelijk variant om de locatie van personeel in kaart te brengen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T10:24:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.