World of Waw sleept nominaties in de wacht

De Sint Niklase start-up World of Waw, actief in augmented en virtual reality, sleepte in Amerika twee nominaties in de wacht voor de Oscars voor beste augmented reality toepassingen. De awards worden begin juni in Silicon Valley uitgereikt.

De 3D product configurator van World of Waw is genomineerd voor ‘Best Tool’, en helpt meubelfabrikant Recor om zijn nieuwste meubellijnen in alle mogelijke varianten interactief te presenteren. ‘Bij elke aanpassing die consumenten invoeren - bijvoorbeeld een andere houtsoort - zien ze ook meteen het effect op de prijs”, zegt Tina Stroobandt. ‘Al wie custom producten maakt, kan een visualisatietool als deze goed gebruiken’, geeft ze nog aan. ‘Haast niemand kan uit een stalenboek een stofje kiezen en zich foutloos voorstellen hoe een sofa er in dat materiaal zou uitzien. Of hoe dat zwembad zijn tuin opwaardeert. Of hoe dat maatpak met die manchetten en kraag straks uiteindelijk geleverd wordt. Dankzij onze product configurator gaan klanten spelenderwijs op ontdekkingstocht door het assortiment van de fabrikant, stellen ze het product van hun dromen samen en plaatsen ze de bestelling.’

Voorts zijn de ‘Smart Wonders’ die World of Waw ontwikkelde voor Lilliputiens genomineerd voor ‘Best Toy’. Ze tonen de kracht van een samenwerking tussen high tech games en aaibaar speelgoed van topkwaliteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-09T08:39:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.