Taglayer en Cronos houden Google-codeerwedstrijd

Wedstrijd

Tientallen computerprogrammeurs gaan op 23 februari 2017 bij Start It@KBC de strijd met elkaar aan in de Google Hash Code. Start-up Taglayer en Cronos Groep zijn verantwoordelijk voor de organisatie van deze internationale programmeerwedstrijd van Google in Antwerpen.

In de Google Hash Code gaan zowel professionele als studerende computerprogrammeurs uit België de strijd met elkaar aan. In de selectiefase moeten samengestelde teams een bestaand probleem in vier uur gaan oplossen. Google maakt aan het begin van de competitie de probleemstelling bekend.

De Google-competitie wordt gehouden in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Winnende teams van de verschillende continenten worden uitgenodigd om op 1 april 2017 in het Google-kantoor in Parijs de finale te spelen. Voor de deelnemers uit het winnende team liggen laptops, smartphones en tablets te wachten.

Deelnemers aan de Google Hash Code zijn vrij in het ontwikkelen van een oplossing voor het probleem. Oplossingen mogen dus ondersteunt worden met ieder type technologie. Daarnaast maakt het niet uit in welke programmeertaal de oplossing ontwikkeld wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T09:27:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.