Managed hosting door True

Auxilium Capital neemt SIG over

 

Deal handen schudden overname

Investeringsmaatschappij Auxilium Capital uit Amsterdam koopt het consultancybedrijf Software Improvement Group (SIG). Dat doet het in samenwerking met investeerders Robert Pijselman en Luc Brandts. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. De overname moet SIG helpen bij een wereldwijde groei.

SIG is in 2000 opgericht als spin-off van Centrum Wiskunde & Informatica (CWI). Het bedrijf biedt een software-analyse-laboratorium om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken. Het brengt softwarerisico’s van gebruikers in kaart en controleert de output van nieuw ontwikkelde software.

Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast zijn er nog regiokantoren in België (onder leiding van Kris Dillemans), Duitsland en Denemarken. Het bedient klanten in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Auxilium Capital heeft in samenwerking met investeerders Robert Pijselman en Luc Brandts het bedrijf overgenomen. De heren vormen samen met Jeroen Nienhaus van Auxilium de raad van commissarissen (RvC) binnen SIG. Erik Oltmans, ceo bij SIG, vertelt dat de overname bijdraagt aan nieuwe groeimogelijkheden wereldwijd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6044229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×