Managed hosting door True

Atos België in zee met Outsystems

 

samenwerking

Outsystems, leverancier van een low code-ontwikkelplatform voor applicaties, heeft een strategische overeenkomst afgesloten met Atos België. Atos gaat het ontwikkelplatform van Outsystems inzetten bij klanten om hun cloud- en digitale transformatie te versnellen.

Het platform van Outsystems wordt door Atos ingezet om de ontwikkeltijd en time-to-market van applicaties drastisch te verkorten. Het systeem zal ook zijn nut bewijzen bij het vervangen van legacy-systemen en het toepassen van innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, blockchain en internet of things.

Bart Van Assche, Head of Enterprise Platform Services bij Atos, over de samenwerking: ‘Het platform van Outsystems fungeert als de motor waarmee onze klanten digitale transformatie in de volgende versnelling zetten. De ontwikkeling van applicaties verschuift van traditioneel coderen naar visueel modelleren, wat zorgt voor een snellere oplevering. Bovendien wordt ook de business meer betrokken bij het ontwikkelen en beheren van mobiele- en webapplicaties. Deze agile manier van werken wordt door gebruik van het Outsystems-platform gestimuleerd.’

360 miljoen

Begin vorige maand maakte Outsystems nog bekend dat het een investering van 360 miljoen dollarhad binnengehaald van het investeringsfonds KKR en de zakenbank Goldman Sachs. Outsystems heeft zo’n zevenhonderd mensen in dienst in kantoren in Boston en Lissabon, onder meer Toyota, Ricoh, Deloitte en Logitech behoren tot de klanten. In een exclusief interview met Computable vertelde ceo Paulo Rosado dat ze het geld inzetten voor de toevoeging van kunstmatige intelligentie en machine learning aan het ontwikkelplatform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6399077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.