Tobania neemt UXpro over

Overname handen schudden

It-integreerder Tobania, met hoofdzetel in Strombeek-Bever, neemt UXpro over. Dat bedrijf uit Leuven biedt advies op het gebied van gebruikerservaring (user experience). Via de overname wil Tobania zijn diensten en oplossingen voor zijn klanten optimaliseren.

UXpro biedt naar eigen zeggen end-to-end-dienstverlening voor het optimaliseren van producten en diensten, waaronder websites, bedrijfssoftware en mobiele apps. Het doet onderzoek, maakt interactieve prototypes en creëert dit tot een visueel ontwerp, inclusief usability testing.

De medewerkers van UXpro treden toe tot de competence centers van Tobania. Hiermee wil de it-integrator zijn diensten naar klanten verbeteren. Ook zegt de organisatie dat de overname past binnen de bedrijfskoers, waarbij ze organisaties ondersteunen op het gebied van business en technologie.

UXpro heeft vijf medewerkers in dienst, die blijven werken vanuit hun eigen kantoor in Leuven. Hiermee kan Tobania zich ook daar lokaal vestigen. 

De overname is 22 juli dit jaar afgerond. Tobania-ceo Lode Peeters laat weten dat het actief niche-specialistische bedrijven zoekt om de bestaande dienstverlening te verrijken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T10:15:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.